גלישה בטוחה עם אנטי-וירוס מתקדם / חבילת אבטחה שדואגת להגנה שלך בגלישה בבאינטרנט, ברשתות חברתיות וברכישות ברשת, ספאם, כופר ועוד.

אנטי פישינג: נגד גניבת סיסמאות
אפשרות ניהול סיסמאות
סריקת זכרון-מחשב מתקדמת
אנטי ספאם

הגנת דואר אלקטרוני זדוני
הגנה מפני תכנים וקישורים זדוניים
שילוב יכולות AI וניתוח התנהגות מזיקים
ממשק ידידותי בעברית
בקרת התקנים חיצוניים
שכבת מגן מפני נקודות תורפה                          
בקרת התקנים חיצוניים
הגנה מפני תכנים וקישורים זדוניים                      חומת אש (Firewall)
מנגנוני איתור ועדכונים בענן

אנטי-וירוס למחשבי מק ? לא בטוחים אם צריך? אז ברור שצריך....!

גולשים מהבית או במשרד? מודעים לאיומים? שמרו על המידע שלכם עם Eset Internet Security

משתמשים רבים מאמינים כי אם הם משתמשים ב-Mac, הם אינם זקוקים לתוכנות הגנה על המחשב הודות למערכת הסגורה של Apple. האם זה נכון?
אלו הדברים שממש אתם, המשתמשים, עושים שמשפיעים על רמת האבטחה במחשב:
1. מורידים תוכנות לא חוקיות
מדובר בדרך הקלה ביותר להשפיע על מערכת ההפעלה של ה-Mac שלכם. בחלק ניכר מהמקרים, המפיצים מעוניינים בהנגשה של כלים (שאמורים להיות בתשלום) בחינם. אבל לעולם אי אפשר לסמוך על תוכנה פרוצה מכיוון שאי אפשר לדעת מה הוסיפו לה לאורך הדרך.
הדרך הטובה ביותר להתקנת אפליקציות Mac היא מ-Mac App Store. ברירת המחדל של המערכת היא לאשר הרצה של אפליקציות ממפתחים מורשים, ומנגד להציג אזהרה אם מנסים להריץ אפליקציה שאינה אמינה.
2. לא מעדכנים אפליקציות או מבצעים עדכוני מערכת
עדכונים לפעמים תופסים אותנו בדיוק בזמן הכי עמוס ויש לנו נטייה לדחות אותם למועד מאוחר יותר, וזה בדיוק מה שהופך את המחשב שלנו לפגיע במקרה של התקפה.
המערכת של ה-Mac יודעת מתי ומה צריך לעדכן בהתאם לפגיעויות חדשות שמתגלות. שימוש במערכת הפעלה או אפליקציה שאינן מעודכנת לאורך זמן, שמה אותנו צעד אחד אחרי התוקף, כאשר שימוש בתוכנה מעודכנת תשים אותנו לפניו.
3. לא מפעילים חומת אש
חומת האש מגנה על המערכת מפני איומים לא רצויים ברשת ומשתמשים רבים מניחים מראש כי היא עובדת במערכת כברירת מחדל, אך זוהי הנחה שגויה.
אלו הדברים שממש אתם, המשתמשים, עושים שמשפיעים על רמת האבטחה במחשב:
4. לא משתמשים בסיסמה
הרגשת הביטחון של המשתמשים ב-Mac גורמת לכך שרבים מהם אינם מקפידים על שימוש בסיסמה אישית. עדכנו סיסמה במערכת והשתמשו בה במקרים של הפעלת המחשב מחדש או בחזרה ממצב שינה. כדאי מאוד שאם אתם משתמשים במחשב נייד, תהיה לו סיסמה, אתם לא רוצים שבמקרה של אובדן או גניבה, יעשו שימוש לא ראוי בנתונים האישיים שלכם. נדגיש כי חשוב לבחור סיסמה איכותית וחזקה.
5. משתמשים בתוספי Flash ו-Java
בעבר היה צורך בתוספים של נגני Flash ו-JAVA כדי ליהנות מתוכן מולטימדיה בכל האתרים, אך היום המצב אינו כך. יתכן שהמערכת שלכם חשופה למתקפה בגלל זה, אבל בכל מקרה יהיה חכם אם תבדקו ותסירו תוספים כאלו.
כדי לבצע זאת – פתחו את הגדרות המערכת וחפשו Flash Player או Java, ובמידה ואלו מותקנים, עדיף שתסירו אותם.
6. מבטלים את ההגנות המובנות של המחשב
במחשבי ה-Mac ישנה הגנה מובנית, אחת מהם נקראת System Integrity Protection (SIP), אשר מונעת מהמשתמשים ומהתוכנות לבצע שינויים בחלקים הקריטיים שב-OS וגם מסייעת להתגונן מנוזקות שונות. חלק מהמשתמשים ירצו לבטל את האפשרות הזו במטרה לקבל שליטה מלאה על מערכת ההפעלה, אך זה לא יהיה רעיון טוב מכיוון שזה ישפיע על רמת האבטחה במחשב.
7. מתעלמים מסימני אזהרה
העובדה שמשתמשים ב-Mac לא אומרת שאפשר לזנוח את כללי הזהירות.
אל תלחצו על לינקים או קבצים במיילים, אלא אם אתם מכירים את השולח והשתדלו לא להקליק על פרסומות קופצות.
אם אתם חושבים שחשפתם את ה-Mac שלכם להתקפה, הריצו תוכנת אנטי וירוס
דילוג לתוכן